Hola! Sòc Albert!  Encara que he estudiat dos mòduls superiors en informàtica durant els últims anys m'he compromés en l'ajuda dels ciutadans i ciutadanes de la meua ciutat, Sagunt, ja que he format part de les candidatures de Compromís a l'Ajuntament i he sigut regidor i assessor en el mateix. Aposte per fer de la política una tasca social.

Per a traslladar el meu ideari dins de tot allò que faig intente demostrar i apostar per les persones. Deixant de banda ideologies i tot allò que ens pot separar. Crec en un món on amb coherència, integritat i "amor" és pot aconseguir tot. Valorant molt el treball en l'equip, la humiltat i la capacitat d'escoltar.

Dates importants en la meua vida

 1982: Vaig nàixer! Si! sóc mil·lenial!! fill de cronista/periodista i d'una mestra! net de banquer i treballador de fàbrica. Rebesnet d'emprenedors.  1996: Vaig a la meua primera manifestació! per aconseguir que és facen les obres de l'institu Clot del Moro, recorde estar davant  de l'ajuntament amb la meua germana!  1998: Comence a militar en l'esquerra nacionalista! i m'enamore de la política en un miting de Paco Agües.  2002: Comence a militar al BLOC Nacionalista Valencià i ha assumir càrrecs de responsabilitats tant al BLOC Jove com a BLOC.  2005: Comence a treballar a ENCAMINA i pense uns anys en colors.  2006: Conec a Mamen.   2007: Naix Jordi, el meu primer nebot!  2008: Mor mon pare.  2009: Faig la festa de Setmana Santa i hem case al Convent de les Servites.  2010: Naixen Marcos, Alvaro i Xavi.  2011: Sóc triat regidor de Sagunt.  2011: Naix Aitana i em canvia la vida! després de molts tractaments contra la infertilitat aconseguim ser pares. És difícil ser quasi estèril i voler ser pare, és per a fer un capítol al blog.  2012: Un ERE hem fa fora d'ENCAMINA.  2013: Mor Pep.  2013: Publique el llibre la sagunt republicana 1931-1939 2014: Publique Privilegios y Honores de la Ciudad de Sagunto.  2015: Sóc nombrat assessor del Grup Municipal de Compromís.  2016: Faig guió, crítica, explicació de falles. Comencem el procés d'adopció.  2017: Mor Santiago, el iaio d'Aitana.  2018: Ens assignen a un bebe de 6 mesos, Mireia. Sòc pare de nou.  2019: Hem faig autónom.  2020: Mor el meu avi.  2021: Publique Festes Populars de Morvedre. Calendari Litúrgic i Ciutadanes Vol I. Deixe de ser autónom i comence a trebalalr en INDRA.

Test #picadito (com Ilustres ignorantes)

 Quin és l'objecte més rar de la teua casa?!   Doncs possiblement serà un cuenco on els monges budistes tailandesos demanen les seues ofrenes tots els matins.
 Quin és el personatge de la història que més t'agrada?!   Ole, ole, ole! És complicat dir sols un. Jesucrist! el primer nacionalista en els llibres, un gran zelote, molt recomanable el llibre de Juan Galán "El catolicismo explicado a las ovejas"
 On t'agradaria viure?!   Perdut en un refugi en els Pirineus

 Quin és la teua paraula favorita? !   Sense dubte COMBOI
 Quin desig et queda encara per complir? !   Viajar a Argentina i tornar a ser pare ACONSSEGUIT!.
 Quin és la teua pel·lícula favorita? !   MARTIN HACHE.
 Quin és la teua cançó favorita? !   Depen del dia, però possiblement Sarri Sarri de Kortatu estiga entre les primeres.
 Quin seria el teu nom de súper heroi? !   Guille hem diu Sr Lobo, per si val.
 Què seria el primer que faries si et guanyares la loteria? !   Repartir-ho.
 #pallesmentals? !   m'agrada pensar en un problema i donar-li una solució, quan més rara possible millor. 
 #humoregoista? !   Si, tinc un humor que sols m'agrada a mi...


FTG://Eva_Mañez (ValenciaPlaza.com)