Hui mataré dos pardals d'un tir. Aprofitant els premis d'Onda Cero destacaré la gran tasca per part de l'equip d'Onda Cero Sagunt en la comunicació i la rigorositat informativa que han fet que una ràdio local siga un referent. Més de 30 anys en les ones.

30 anys que també s'ha pogut escoltar, les seues veus, al Barri Obrer de Sagunt on gent, entre elles Agustín, han mantingut la flama del que es un barri i especialment eixe barri. L'associació del Barri Obrer continua fent les seues activitats, la seua magnífica pintura de carrer i comtinua dinamitzant i ficant en valor un dels primers indrets de Port de Sagunt, de fet enguany fa 100 anys de l'inici de la construcció del barri obrer.

Construït entre 1917 i 1921, reflecteix el caràcter d'una comunitat obrera. En total contrast amb la Ciutat Jardí, els seus habitatges destaquen per la seua senzillesa constructiva i de disseny. El Barri Obrer és un dels conjunts arquitéctonicos i simbòlics del nucli del Port de Sagunt. Costa de 2 carrers paral·lels amb una xicoteta plaça entre elles i a meitat de recorregut pel que el terme Barri no es correspon exactament amb el significat que territorialment puga tenir en l'actualitat.

100 anys no son res, ara a continuar el treball!