Municipalment. Positiu, 2017 ha sigut positiu! Tenim aprovats els segons pressupostos d'esta legislature I de manera seguida açò no passava en Sagunt des de fa anys! Des de 2009 que no teniem pressupost i en dos anys 2! Que més positiu que açò? Doncs que s'ha cel·lebrat el centenari de la siderúrgia! Al loro! La que va provocar el naixement del Port de Sagunt, i estos de Compromís eren els que anaven a llevar "las señas porteñas", igual que tots els tràmits positius que s'han fet per traure de la "quiebra" la fundació del patrimoni industrial que el Partit Popular va deixar agonitzant!

Positiu per que hem sigut nomenats capital valenciana de la cultura per tot allò que és fa a Sagunt. Ara pareix que tenim molta més projecció mediàtica que el simple reportatge de la solta d'ànecs de les penyes del Port, en negatiu, i ara eixim en tots els mitjans nacionals com a font d'habitabilitat!

Baixem els impostos, pujem els pressupostos per al a gent que està en exclusió social, aconseguim que Parc Sagunt siga una realitat després de que el Partit Popular l'haguera inaugurat 3 o 4 voltes! Aconseguim que hi haja una intervenció d'urgència en el Teatre, un pla director per a la Gerència, un reconeixements als morts, laborals, de fàbrica.

Intentem ser mediadors entre ciutadania i empresariat, que a voltes no és fàcil. Defensem una ciutat amb menys contaminació, una ciutat més sostenible, una ciutat més habitable.

En definitiva, un balanç positiu per a una ciutat que mira el futur en positiu.