La veritat que duguem diferents setmanes parlant sobre ETA ja que fa 25 anys de la mort de Miguel Angel Blanco, que mereix la seua condemna, i és per això que el Partit Popular ha vullgut gastar-ho per tal de fer "publicity" i posicionar-se en els mitjans de comunicació ja que no tenen res a tiraren contra als demés partits que actualment governen els governs autonòmics.

Esta clar que quan al frontó Euskal Jai de Biarritz els màxims dirigents dels poli-milis, com es coneixia en l'època als membres de l'organització, van anunciar que deixaven per sempre les armes. D'aquesta manera acabava un llarg procés des de l'escissió que en 1974 -després de l'atemptat en el Carrer del Correu de Madrid- va dividir a l'organització terrorista basca en ETA Militar i ETA Polític-Militar deuria d'haver acabat tot ja que l'evolució del tardo-franquisme podria vores com a un punt d'inflexió.

Fa 25 anys tot el món va eixir al carrer contra ETA però sols i sols els membres del PP i PSOE varen utilitzar políticament ja va ser utilitzat com a arma electoral llancívola entre els principals partits del Govern, però també va inspirar organitzacions cíviques com a Fòrum Ermua, un fòrum creat en contra de tot el nacionalisme el d'ETA i els demés, cal recordar el que deien des del Fòrum "... el control social por parte de los partidos nacionalistas, con el telón de fondo de la violencia terrorista, nos aboca a una fractura en la sociedad vasca sin precedentes, y a un neonazismo camuflado de soberanismo."

Si a la condemna del terrorisme, de tot el terrorisme, i si a l'unió contra les armes, però fins ahi.