Seria curiós que en estes 284 paraules d’inici de curs no parlem de Rita Barberà, ha sigut el focus mediàtic aquesta setmana. El ‘annus horribilis’ de Rita Barberà. Hem passat del ‘caloret’ fins a la imputació pel cas Taula, passant per SMS a Isabel Bonig que deien coses com "Cuidado con lo que decís", "recordad por qué estáis ahí, porque yo di la cara por vosotros" i "esto me da fuerza, me habéis activado. No me merezco esto".

El pacte firmat per Partit Popular i Ciudadanos, la seua marca blanca com diu Rufian, pareix que deixava ben clar quins eren els límits per tal de tindre un pacte, fallit, d’investidura o de qualsevol altre tipus.

El PP pareix que sap que va a unes terceres eleccions i ja està fent els moviments per tal de que el tema de la corrupció a València no li salpique, molt, encara que no sé si serà possible ja que pareix que això dels casos de corrupció siga ADN PP.

Segons diu la premsa Barberà s’ha convertit en un llastre massa pesat per al PP, inclús Casado acaba de demanar-li que reflexione si "aporta algo" al partit al que pertany perquè, en cas contrari "hay vida fuera de la política". Pareix ser que la seu làpida política està esculpida, sols li falta el pulit judicial.

Mort el gos, morta la ràbia? Ho dubte. En clau autonòmic el curs continua amb els mateixs casos de corrupció damunt de la taula IVAM, Fuego, Taula, Gürtel, Formula 1, EMARSA, Brugal, Palau de les Arts, Nóos, Terra Mitica, Acuamed...


Pareix el dia de la marmota inclús en clau nacional, recordeu a Rajoy, “había otras prioridades antes que la financiación a la Comunitat.”