... o no? Ara en aquestes dates hi ha molt de debat al respecte. Veïns i veïnes enfrontats per els "bous".

Com ja sabeu jo no sòc de prohibir les coses. No m’agrada ficar barreres. No m'agrada impossar. Jo pense o jo crec, però no ha de ser el que creguen i pensen els demés. Això si, no m'agrada cometre cap irregularitat.

El que si tinc clar i és el que defensaré sempre és que les subvencions destinades, en aquest cas, a les festes patronals han d'anar directament a realitzar activitats per a que puguen disfrutar tots i totes. Com podem observar no és un tema trivial, és un tema el qual ha de tindre una reflexió consensuada i repensada. Jo duc ja fa uns mesos pegant-li voltes i cada dia ho tinc més clar, l’Ajuntament de Sagunt no pot prohibir els bous (hi ha normativa autonómica i delegació de govern dona el permis i la conselleria)  però el que si pot fer és no subvencionar-los. Pot crear un protocol on és marque que sols seran subvencionables les activitats que no duguen en elles compra o lloguer d'animals. Seria una opció transitòria per tal de poder arribar a un consens de com repensar les festes, almenys les patronals.

Per cert molt bon treball de la Regidoria de Festes en la programació que realitza l'Ajuntament durant les festes patronals. I molt bon treball de Fiestas Patronales de Sagunto i deixeu-me que ho focalitze amb Ricardo Melia i la seua passió per la nostra ciutat,Sagunt. Comencen les festes... Sort i al bou, com diuen alguns.