Juguemos a un juego (a lo  Puzzle). Cada volta que Kiko escriga per exemple ‘zuro’, ‘Burdégano’, ‘Estrambote’ o ‘dingolondango’, xupito. Vegeu jo comenci a jugar i això em va fer que deixarà de fer l’operació bikini, encara que joc sóc més del trikini. Tots diuen que el més bonic és això de tindre una ‘tableta’ de xocolata però jo preferisc el que jo tinc: un bombó farcit de licor.

Molta gent de segur que ja fa un temps va començar ‘Operación kilos fuera’, a lo Afrodita, xupito. Si, l’operació bikini que consisteix en intentar alimentar-se d'aire mentre et mates a fer exercici per a lluir a l'estiu el bikini com si anares una model professional... açò sí és una missió impossible i no el de Tom Cruise, sempre ve precedida de diferents operacions com operació esmorzar en La Pepa, operació dinar a l’Estibador o operació paella, estes sempre es compleixen, xupito.

Si ja de per si és dur posar-se a dieta, imagineu-vos soltar eixe entrepà en La Pepa d’orella arrebossada amb formatge i ceba caramelitzada per a agafar una llesca de pa amb tomata, deixar la paella dels diumenges per a agafar l'arròs bullit, les canyes amb els amics pels dos litres diaris d'aigua, i tot açò un dilluns al matí. És que és la crònica d'un fracàs anunciat!! Necessitaríem almenys com les eleccions, una jornada de reflexió, que ens retorne a la realitat i ens consciencie per a començar la dieta. Però les nostres ànsies per lluir margalló a l'estiu ens poden, ens precipitem i al final se'ns va de les mans, xupito, un divendres a la vesprada quan arribem a casa després de tota la setmana de treball, amb la nostra síndrome post vocacional, per exemple, fets pols del gimnàs i amb fam... Molta fam, i decidim que com nosaltres ho valem ens anem a donar un "xicotet" homenatge.... I aqueix xicotet homenatge després de les creïlles fregides, el gelat, la xocolata, les roses, les llepolies, se'ns va de les mans.

Crec que, xupito, ja deixaré l’operació bikini per a 2030 ara me n’aniré al Ca’l Surdo que ja tinc fam, Àngel un ‘cerdako’, cervesa i cremaet.