L'essència és allò invariable i permanent que constitueix la naturalesa de les coses. El terme prové del llatí essentia, que al seu torn deriva d'un concepte grec. Es tracta d'una noció que fa referència al característic i més important d'una cosa.


L'essència és el que fa que un ésser o un objecte siga el que és. Per a la metafísica, l'essència és la realitat persistent en un ser més enllà de les modificacions que sorgeixen per l'accidental; açò vol dir, en altres paraules, que independentment dels canvis superficials que travesse una persona o cosa, la seua essència (que representa els trets que els fan únics) es mantindrà intacta. En qualsevol cas l'essència es conservaria impoluta.


Existeixen desenes de llegendes sobre l'origen del #birrasdeaqui, fins i tot alguns es mantenen vigents, però més enllà del que relata cadascuna d'elles, la realitat és que el #birrasdeaqui és fruit d'un enorme procés de producció.


Però l'elaboració d'aquesta popular beguda o columna, creada a partir d'un xicotet gra de llúpol o idea, no és molt conegut o almenys es desconeixen detalls essencials en la seua producció, no! No anem de birres cada volta que la fem.


A continuació descriure cadascun dels passos que es desenvolupen a l'interior de la cap per a donar vida a cada #birrasdeaqui


1.- Llavor
Tot comença a partir del llúpol -idea. Depenent del sabor de #birrasdeaqui, es tria quin aquestes es deu utilitzar com a base per a donar inici a la producció. Aquestes llavors arriben a la fàbrica provinents la seua planta de l'epicentre, lloc en el qual es cull.


2.- Cuit
Ja que es va decidir que llavor es va a utilitzar, aquesta es analitzada detalladament per a retirar impureses i posteriorment és col·locada a l'interior dels caps on comença a coure's.


3.- Cos
En acabar amb aquest procediment, els encarregats esperen al fet que el producte es refrede per a després passar a col·locar el rent que farà que la mescla comence a fermentar-se fins a adquirir el cos del #birrasdeaqui que coneixem.


4.- Refredament
Es tracta d'un dels passos més importants per a mantenir el sabor del #birrasdeaqui. Començar un debat, donar una opinió que a voltes es molt llunyana entre la meua i Kiko, però sempre des del prisma que podem parlar de tot i en qualsevol lloc.


5.- Envasat
El #birrasdeaqui que s'obté de tot aquest procediment passa fins a la zona d'envasament, en la qual és col·locada en les diferents presentacions del diari que ens brinda l'opprtunitat d'expressar, ja siga com són les llandes o botelles les nostres opinions.


6.- Distribució
Ens fem una fresqueta?