Hi ha jornada de reflexió en un Congrés? Demà comencem un congrés, la gent del BLOC, que pot marcar un punt d'inflexió dins del partit - que no dins de la coalició Compromís - i em recorda tant a aquell congrés del BLOC JOVE on Pere Fuset i Kepa G. de Latorre s'unien sent un l'aigua i un l'oli. Aquell 1 d'octubre de 2005 si no recorde mal ens van unir, van ser "companys" de viatge, van ser... no se com explicar-ho!

M'enrrecorde com per una banda Kepa era el "aparato" de la part de Morera i Pere no, o això ens venien. Passa el mateix que en aquest congrés dels majors! La gent de Morera, la que sempre s'ha significat amb ell, va amb Rafa Carbonell i Morera va amb Àgueda Micó.

Pense que els vicis, les artimanyes de "palacio", ja son d'un altra època però que pareix que hui en dia encara estan damunt de la taula.

Quan parle sempre d'allò que el Congrés unicament pot canviar alguna cosa dins de BLOC és perque pense que el DELORIAN ja ha passat el punt de no retorn, Compromís ja és un "monstre" que no és pot parar únicament és pot ficar seny per tal d'articular-ho com una força valenciana i de progrés.

També crec que durant aquest temps pre-congressual s'han dit, fet, tot allò per decidir a qui votar i a qui no. A mi això del consens no m'agrada, ja que la dictadura del consens no va amb mi. Demà aniré a Fira Valencià, i el diumenge els escoltaré i allí decidiré... o em tocara abstindrem?