Si duus des de 2009 amb uns pressupostos prorrogats, això és mal. Si damunt eixos pressupostos prorrogats venen d’un pacte entre Partit Popular i Segregació Porteña, on els segregacionistes populars varen fer-lo adhoc per tal de poder imposar una ideologia de govern primant així la territorialitat a les necessitats reals de la ciutat, i açò el Partit Popular ho ha mantes fins a la passada legislatura seguint la ruta marcada per els segregacionistes populars des del 2009.

Si partim d’aquesta base, errònia, podem dir que els pressupostos de 2009 no són vàlids per al 2016, ni tampoc ho eren per al 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, i per tant el Partit Popular no ha sabut traure els vots necessaris per poder dur-los endavant, i és més, vos puc assegurar en carn pròpia que encara estic esperant que contesten a les propostes que lis vàrem fer en 2012 sobre els pressupostos. Si, els mateixos que ara diuen que és necessari parlar, consensuar, participar,  per poder votar o marejar en els pressupostos de 2016. La responsabilitat que demanaven en uns pressupostos obscurs que presentaven ells és la que actualment no exerceixen. Responsabilitat si, però dels altres.

De Segregació Portenya (per fer el símil en 2009), ara Iniciativa Portenya, se li pressuposa que a Compromís no li van a votar res a favor i van a intentar bloquejar-ho tot, és la seua política des de fa uns anys buscar l’enfrontament contra projectes.

El que més sorprèn és que el PSOE no donara suport als pressupostos més socials de la democràcia. Un partit, obrer, socialista, i que vota en contra a augmentar 1 milió d’euros en ajuda d’emergència.

El que no té nom és el que va passar amb Ciudadanos, fent un digo Diego, perquè alerta! A 5 minuts de votar és van donar compte que els de Compromís som d’esquerres i nacionalistes! Que s’ho hagueren preguntat a Punset. Això si és curiós com han de demanar sempre a Barcelona per poder fer qualsevol cosa, respirar, per exemple. En fí, al final tindrà raó Bernardo Bartolomé.

Però reflexioneu els pressupostos dels municipis són l’eina fonamental per a que els ajuntaments puguen complir amb les seues obligacions de prestació als ciutadans, no?