Sempre he pensat que un blog de polítics o persones relacionades amb els partits polítics ha de tindre una part també de temes personal. Hui inicie una secció anomenada "adopció". Si, hui he presentat els papers per registre d'entrada del PROP de la Conselleria de Política Inclusiva per tal de començar tots els papers per a poder adoptar.

Sé que és un camí llarg, un camí que no recorreré sol, Mamen i Aitana estan molt il·lusionades i pas a pas podrem aconsseguir la nostra meta.

La veritat que la primera entrevista ha sigut un poquet "rara" al principi tot molt gelat. També entenc als funcionaris de menors i la tasca que tenen, crec que jo no valdria per a estar darrere d'eixes taules, han d'escoltar, tantes i tantes coses! però al final, pense que com ho teniem tot molt clar, la cosa ha canviat i ha sigut una xerrada molt interessant de com poder fer o no els papers de l'adopció i quins eren els nostres punts forts. Primer pas donat.

Després hem parlat de ser familia d'acollida. Un tema que no teniem molt clar però que pareix que siga una bona manera per tal d'ajudar als menors que necessiten ser acollit per tal de vore i solucionar la seua vida familiar. Segon pas donat.

Ara sols falta esperar, 3 o 4 anys per vore com van les coses...