Si, sòc un freak de "Los Simpsons" i hui mirant el debat de pressupostos de l'Ajuntament de Sagunt m'ha vingut al cap aquell capitol, pense que el ficaren fa poc a A3, on contava quan Bart guanya el concurs 'KBBL em va a donar alguna cosa estúpida', Bart rebutja $10.000 en efectiu per un elefant. Però l'elefant causa alguns problemes majors. Un cridà val per a crear problemes majors!

M'he vist a Raúl Castillo despenjant el telèfon a la gent de "Bar-ce-lo-na" i contestant 'KBBL (aka Ciutadans) em va a donar alguna cosa (solució) estúpid' i deixant-se anar per el que allí decideixent i no fent cas dels problemes reals dels ciutadans de Sagunt.

Qué son necessàris un pressupostos, si. Qué no és poden aprovar a tota cosata...tampoc. Que el mateix que deia el PP i Sergio Muniesa de responsabilitat i que mig ens obligava a aprovar, son els mateixos que ara diuen que eixa excusa no és vàlida ara.

I altra...el PSOE en els pressupostos més socials de la democràcia, voten en contra... que més coses farien per no aprovar i bloquetjar...

D'IP no dic res, ells sempre han dit el mateix i han fet el mateix...

Això si, encara no sabem on esta l'elefant...o no?