Estats Units ha eixit de l’armari! No deuria de ser una noticia, ja que deuria de ser una cosa normal però ja sabeu com és l’imperi. Un imperi bassat en una cultura masclista i d’opressió. A mi mai m’ha agradat ninguna cosa relacionada amb els Estatuts Units d’Amèrica, ni la seua diligència contra Amèrica Llàtina, ni tot allò relacionat amb l’ocupació de països arreu del món, mireu totes les bases que tenen desplegats.

Recorde una cançò de SKA-P, on parla de que es repeteix la història, s'alternen els bruts imperis, on cap va ser bó i més tard o d'hora va caure, primer l'imperi romà es va esfondrar, més tard, l'imperi espanyol i els yankees cauran, no seran l'excepció. Conquisten països, imposen la seua pobra cultura, saquegen recursos sembrant pobresa i rancor, manipulen els mitjans d'informació privant-nos de la veritat i les seues bases militars ens vigilaran. Però no hi ha hagut imperi i mai ho caldrà aguante la forta pressió dels pobles units contra l'invasor.

Doncs si, això ha passat, que els ciutadans I ciutadanes americans i americanes han lluitat contra l’opressor, els seus propis veïns i veïnes, AMERICANS, THE EMPIRE WILL FALL, l’imperi ha caigut i el canvi de la percepció del matrimoni igualitari és un fet clar.

Però si guanyen un altres en les eleccions com els Bush o algún que un altre, que té més pensaments feixistes, sols podeu vore els candidats i candidates que venen de Texas o per eixa zona, brutal!

Els drets s’han de mantindre. Però jo tinc la por de que quan entren els alters els seus horribles tentacles, facen que tot allò que s’ha aconsseguit és perda. Igual que va fer el Partit Popular quan fa 10 anys és va legalitzar el matrimoni igualitari va presentar un recurs, que encara manté, contra este tipus de patrimoni entre dos persones del mateix sexe. Encara que la bipolaritat del Partit Popular, molt pareguda a la dels Estats Units, el diumenge passat ficava en les seues xarxes socials que “Hoy celebramos el dia del #orgullo #lgtb ¡Feliz Domingo a todos!”

Doncs això, els seus gossos d'Europa els saben defensar molt bé, a la resta, que ens donen!