Prevaricació, delicte comès per un funcionari públic en l'exercici de les seves funcions, per incompliment maliciós o per ignorància inexcusable. Inhabilitació, pena d’incapacitació temporal per a exercir els càrrecs públics o una professió, o de restricció de drets civils o polítics. Legal, que és permès o manat per la llei, o que es correspon amb el que diu la llei.

De segur que els temes legals Francisco José Adán ens ho pot explicar millor, però ha de quedar clar que les persones han de saber fins on és pot arribar. Val el tot per el tot? O s'ha de racionalitzar allò important i vore si és millor que l'Ajuntament tinga una imatge o un altra? M'agrada molt una frase "A l'amic segur se'l coneix en l'ocasió insegura" i d'açò s'ha d'apendre. Als que corren en un laberint, la seua mateixa velocitat els confon. Apocar-se és virtut, poder i humilitat; deixar-se apocar és vilesa i delicte. Cap pèrdua ha de ser-nos més sensible que la del temps, ja que és irreparable. Després d'escalar una muntanya molt alta, vam descobrir que hi ha moltes altres muntanyes per escalar. I si no és veuen les muntanyes anem malament. I per això hi ha gent que el passa que el major perill d'enganyar els altres està en que u acaba inevitablement, per enganyar-se a si mateix, i açò no pot ser. O com diria Niestzche, el que més em molesta no és que m'hages mentit sinó que, d'ací en avant, no podré creure en tu. O com diria Voltaire la civilització no va suprimir la barbàrie; la va perfeccionar i la va fer més cruel i bàrbara.

De segur que aquests diez eixen versions de molts tipus diferents, que si no s’ha parlat en la protectora, que si no han hagut reunions, que si el regidor anterior firmava tots els paper pel seu compte i risc sense informes jurídics, que si açò abans no passava, que si ara és millor perqué no és maltracten animals… però açò sols son versions…

I recordeu a missa va qui li fa falta.