És complicat açò de parlar d’Alfonso Rus. És complicat perqué ha tingut que ser el PP de Madrid, si si en la capital del imperio, qui desidisca que ha arribat l’horas de posar de patetes al carrer al actual president de la diputació i alcalde de Xàtiva… i candidat a l’Alcaldia com a independet! No?

Això si no és complicat vore com és este tipet seguint l’hemeroteca de les frases que ha deixat a este socarrat com el capità moro de la Costera… comencem «[En el aeropuerto de Castellón] habrá aviones, y si no, lo haremos de globos.» o eixa de «Os espero el día 20 por la noche en Valencia, champán y mujeres.» per a celebrar la victoria de les eleccions o eixa de "Dije: traeré la playa a Xàtiva y se lo creyeron. ¡Si yo mando traigo la playa! Y van y se lo creen todos. ¡Serán burros!" o eixe atac a la nostra llengua "Algunos profesores, esos que dicen aleshores y gairebé son unos gilipollas. A esos que querrían ponernos a nosotros con la cabeza boca abajo no vamos a darles el gusto. ¡Vamos a rematarlos, vamos a rematarlos!". O s’enrrecordeu quan va fer un parc no accesible i és va cobrir de glòria, "Pues subiremos a los minusválidos con cuerdas", i això de la música i les bandes de música "Es que yo no puedo ver a esos de las bandas. Esos son más rojos que un pavo, los hijos de puta..." (Referiéndose a los músicos, exclusivamente, de las bandas de Xátiva) o eixa manera de ridiculitzar a altres partits «Si hay algún pueblo con mayoría de EU es porque los vecinos están locos». O edl sumún, a lo Alfredo Castelló, «Hernández Mateo (exalcalde de Torrevieja) no tiene que cumplir condena porque es amigo mío».

Després d’açò algú enten perque a aquest tipet no l’han tirat abans del Partit Popular? Qué coses sabrà? Que xarxa clienteral hi haurà en la diputació? La veritat que el PP té un ull en els president de la Diputació, Carlos Fabra, Alfons Rus i Ripoll. Nyas coca! Quin ull!