La veritat que després de la resaca de la victòria de Compromís a Sagunt i la gran pujada a la Generalitat Valenciana em venen al cap, ja com a regidor en funcions, diferents possibilitats i diferents escenàris.

Si comencem per la Generalitat i els governs de la diputació jo sols veig un escenàri, que pasa per que Mònica Oltra siga presidenta de la Generalitat ja que jo entenc la política a llarg plaç i no "cortoplacista" com altres partits els del ja i ràpid. Entenc que el PSOE vullga la presidència, bé ho acceptem, però Compromís ha de tindre la presidència de les Corts i de la Diputació de València, això h tinc clarissim (sols parle de València perque és allò que afecta a Sagunt). També he de dir que la no entrada de EUPV a la Diputació i a Les Corts és un palo molt gran per al canvi polític.

Per altra banda en Sagunt jo ho tinc clar un govern de 12 amb Podemos, EUPV i Compromís. Altre escenari seria un error.

Vosalres que penseu?