cartell7-w
Compromís presenta el dijous 7 de maig a les 19h la seua candidatura per l’Ajuntament de Sagunt.


A continuació acturà el cantaor Pep Gimeno “Botifarra” a l’Auditori Joaquin Rodrigo de Sagunt.Quico Fernández: “Són molts els motius pels quals em presente, però el més important és perquè tinc un compromís amb el meu poble. També em presente perquè tinc el suport d’un gran equip que treballa dia a dia per dignificar la política a Sagunt i perquè sé que els milers de ciutadans que ens van votar en les anteriors eleccions esperen que liderem una alternativa de govern. I naturalment perquè estic convençut que molts altres ciutadans van a confiar en Compromís”.

 

També és presentarà el programa electoral ARA, LES PERSONES 2015-2019. Els projectes de Compromís seran els projectes dels ciutadans. Alguns seran projectes nous i altres són projectes pendents, i tots tindran la finalitat de contribuir a la millora en les condicions de vida de la societat. Per exemple potenciar el teixit industrial creant a Parc Sagunt una àrea vinculada a les noves tecnologies amb la participació de la Generalitat i la Universitat. Evidentment anem a insistir en el nostre projecte de port marítim diversificat, amb més autonomia de gestió i obert a la ciutat. Un sector que necessita idees és el del patrimoni i com ja vam plantejar en l’anterior legislatura cal insistir en la projecció internacional presentant la candidatura de Sagunt a la llista de Patrimoni de la Humanitat en la categoria de lloc històric. Sense oblidar molts altres projectes concrets en tots els àmbits de l’acció municipal, com la Gerència o el parc de Sant Cristòfol.

 

La llista electoral de Compromís és una combinació de persones conegudes i de noves incorporacions. I han sigut els afiliats i simpatitzants els que han decidit la seua configuració. Junt a Fernández estaran Teresa García, J. Manuel Tarazona, Pepe Gil i Remei Torrent.

 

 

En les últimes legislatures hem anant augmentant el nombre de vots. El 2011 fórem la tercera força a molt poc de la segona i ara aspirem a ser la primera . Representem una força en creixement, estem units i cohesionats, hem acreditat una coherència i honestedat inqüestionables, estem arrelats cada volta més al Port i som el que la gent està esperant, perquè la nostra voluntat de governar i de servir a la gent estan fora de dubte.

 

desindustrialització del municipi

 

Nosaltres hem aportat moltes idees. Acabar Parc sagunt i millorar les infraestructures. En segon lloc buscar les fórmules més adequades per facilitar la venda de les parcel·les, com ja vam proposar. I sobretot cal implicar l’Estat i la Generalitat en un projecte de reindustrialització. Sense oblidar la necessitat d’innovar i presentar idees que compten amb el suport i les subvencions de la UE.