La veritat que no em cau gens bé l’Albert Rivera. Des dels seus inicis l’he seguit, si sóc un fanàtic de la política catalana, i les bases que l’Arcadi i companyia  varen fer per al projecte de  Ciutadans no les compartisc ni les compartiré.

La criminalització que fan de la llengua és brutal. Les accions encaminades a les desigualtats socials també. Allò de pujar l’Iva, més del mateix... i un altra cosa, ens intenten pendre per bobos, no s’enrrecordeu això de que van a ensenyar a pescar als Andalusos com si foren tercer mundistes, no, allò de ensenyem-los a pescar i mai passaran fam... o això de que en les seues llistes electorals no hi ha cap codi ètic, ahí pot entrar tot el món, haja passat per una, dos, tres, quatre o cinc formacions anteriors. Ells pensen que la política és això? Anar banbant de partit en partit fins que la cresta de la ola t’agafe en el partit correcte? Pense que l’ètica ací no la tenen. Açò no sols val per a Albert Rivera o per al seu cosí, o germans, que segur que també estàn a ciutadans, si no als candidats de Andalusia o al de Sagunt, per exemple, membre fa quatre anys d’un altra candidatura, però el que és més, pareix el segle xviii o xix, pareix que tinguen un herència de pares a fills deixant els més vells estar davant per els seus fills o filles. Mala combinació.

Doncs bé, pense que Albert Rivera pegarà la castanya en les autonòmiques, si, pense que pegarà la castanya en les nacionals, si, i pense que en algunes locals també la pegarà; per un motiu molt simple, està agafant postolats del Partit Popular que ells mateixa han deixat de banda per ser massa de dretes, més de dretes que el PP!! Al loro!!, i han fet d’eixe conservadorisme ranci, eixe extrem centre que defensen un vot per a la gent que encara pensa que en Franco és vivia millor, no cregueu? Eixiu al carrer i mireu qui va a votar a Ciutadans?

I per cert eixa gent de Unió Valenciana ara que els recolza... que pensen d’un partit de Catalunya? Repenseu incoherent!