quico

El candidat a l’alcaldia de Sagunt per Compromís, i actual portaveu de la formació nacionalista, Quico Fernández, ha tirat un envit a la resta de candidats que es presenten als comicis municipals del pròxim 24 de maig proposant-los la realització d’un debat públic en el qual estiguen presentes tots ells per a donar a conèixer a la ciutadania les propostes que cada partit té pensat dur a terme en el cas que governara la ciutat. L’edil, a més, aposta per la realització de dos debats, oberts a tota la ciutadania, un en cada nucli de població.


“La proliferació de llistes electorals no és alguna cosa nou en la nostra ciutat ni és alguna cosa negatiu però açò ens suposa un esforç d’aclarir als ciutadans les postures i els projectes polítics de cada formació, a més de que, en tractar-se d’unes eleccions municipals, els veïns han de conèixer qui és el candidat, com és el seu perfil i qui són les persones que li acompanyen”, ha assegurat el portaveu nacionalista.


El format d’aquest debat, com ha informat Fernández, seria el que es consensuara entre tots els candidats participants, podent estar moderat pels periodistes de la localitat i en el qual els ciutadans assistents pogueren formular preguntes als representants de cada partit. “No obliguem a ningú al fet que participe en aquest debat però hem de donar la cara davant els ciutadans i explicar-los els nostres projectes, el debat ha de fer-se en la ciutat i amb propostes per a la ciutat perquè Sagunt és una localitat complicada, amb molts reptes a l’hora de governar que han d’afrontar-se des del minut zero de la legislatura”, ha apuntat Fernández.


El candidat nacionalista, així mateix, ha criticat que hi haja algunes formacions “que són marques desvinculades dels ciutadans als quals volen representar”; és per aquest motiu pel qual ha demanat que en aquest debat “es parle de l’àmbit municipal i no de temes abstractes ni d’idees de caràcter general”.


Reunions amb associacions


D’altra banda, Fernández, també ha informat que, durant aquest mateix matí s’ha reunit amb els representants dels empresaris de la comarca per a fer una anàlisi dels problemes pels quals està travessant el Camp de Morvedre, “on hi ha una paràlisi econòmica i una no recuperació de l’ocupació”, així com per a conèixer les possibles solucions que es puguen plantejar a aquesta situació.


Així mateix, des d’aquesta formació també s’han realitzat contactes amb els representants dels treballadors municipals així com amb entitats esportives i culturals encara que la seua intenció, com ha avançat el candidat de Compromís, és poder reunir-se amb totes les associacions de la ciutat.


Font http://ift.tt/1E62OSV