Ahir vaig poder vore la roda de premsa de 1:40 minuts que l'entrenador de la SD Eibar va fer a Almeria. Gaizaka Garitano és un tipet que m'agrada molt com jugava, el recorde en aquell Lleida que és quedà a 2 punts de l'ascens a primera, i com acaba en el SD Eibar en aquell Eibar clàssic de la Segona Divisió.

Doncs bé, és lamentable que durant una roda de premsa els periodistes no li deixen parlar en basc, és denúnciable i violenten a qualsevol persona que vera la roda. Just va ser en Almeria, un equip que està 6 o 7 anys ja jugant en primera divisió i molts més en segona i que supose que ha vist passar per les seues dependències periodistes, jugadors i entrenadors parlant en diferents idiomes.

El cap de premsa és l'únic que va estar a l'altura ficant l'exemple de Guardiola que quan anava a Almeria, supose que a qualsevol altre, primer atenia als mitjans catalans en català i després al a resta.

El que li ha passat a Gaizka ens ha passat a molt alguna volta en la nostra vida, allò de "hablame en cristiano" i dir-li "disculpa jo no sé parlar ene arameu"...