Si va ser ell qui va obligar, segons diu ella, a Susana Díaz a convocar eleccions anticipades i trencar el govern en Andalusia, igual podriem arribar a una conclusió. Si, és el mateix que per darrere ha fet que Cayo Lara caiga per a ficar-se a ell al cap davant d’Esquerra Unida. Si, és el mateix que criticava a que els demés partits, com Podemos, anaren de tertulians de la tele i que no feien com ells i els seus que defensaven sols el programa, programa, programa. Ací el pillarem en n digo diego ja que ara ja fa un temps que està en tot tipus de programes, sols falta que baja de tronista a Mujeres y Hombres y Viceversa i que estiga assesorat per el Mohedano, igual li va millor.

Un líder d’una coalició de partits on sempre guanya i mana el Partit Comunista d’España no és sinònim de canvi, recanvi, regeneració, “no hijo no!”, és más de lo mismo des de fa ja 35 anys. Açò d’Esquerra Unida sempre m’ha fet que pensar de com fiquen i lleven líder aniquilats internament, com Lenin i Stallin, están repetint constantment un model que no els funciona, mira els resultats que han obtingut en Adalusia, la culpa será de la cúpula, aparato, d’Esquerra Unida? La culpa és, com sempre, de que el Partit Comunista ha ficat davant de tot els seus interessos per damunt dels de la ciutadania? És que Esquerra Unida no ha sabut arribar a acords amb Podemos quan seria el més natural ja que els membres de Podemos son o ex de la formació de Garzón o declarats votants i/o devots d’Esquerra Unida.

Pense que Garzón podría haver arribat lluny però que l’han ficat ahí per a poder cremar-lo i que siga la cara visible d’un adebacle molt gran ja que auqestes esleccions eren les de la pujada de Esquerra Unida, per tot allò que passa al PSOE, i no ho serán perqué han intentat canalitzar-ho tot fent política de la d’abans.

Ja vorem com ixen d’esta. Que en penseu?