Monica-Oltra-Compromis-Generalitat-valenciana_EDIIMA20140711_0338_4

Des de fa uns dies el Partit Popular a nivell autonòmic està començant una campanya per internet, més concretament a tuiter, en el que ells -com bons valencians- has elegit un hastag per a iniciar-la #tripartitoruina, em sorpren que des del Partit Popular ens deixen decidir ja que, com bons valencians, suposava que ells elegirien la seua gestió com a correcta. La campanya no me la he inventat jo, i jo elegisc tripartit, com ells propossen "TRIPARTIT O RUINA".

Però ells analitzen tripartit com la unió de tres partits a les Corts Valencianes. Jo ho analitze d0un altra manera, i supose que molta gent també, el nostre tripartit si qué té una pata que son els partits polítics d'esquerra, plurals i trasparents -com és el cas de Compromís-, una segona pata que són els treballadors i estudiants del nostre país i una tercera pata el teixit empresarial valencià -xicotetes i mitjanes empreses- que tant està patint en està crisi per la desidia del Partit Popular i les seues "cabotades" a Madrid.

Pense que una de les pates importants és la dels estudiants. Com deia Clara Dies, alumna de l'institut Lluís Vives, al contundent discurs en commemoració de la #PrimaveraValenciana explicava una cosa clara i fonamental 'El que som és el que serà el país. Si deixem que ens reprimesquen serem un país reprimit, si deixem que ens furten, serem un país enganyat, si deixem que ens facen callar, si ignorem el que fan amb els nostres drets i amb el nostre futur serem una generació perduda. És en les nostres mans defensar el que és nostre, defensar el nostre futur i la nostra dignitat' i açò és el que tenim que fer els partits politics defensar el futur i la dignitat del nostre poble, el valencià, i assumir el repte de poder canviar la ruïna de País que ens deixen els governs del Partit Popular per un horitzò d'esperança i de vida digna.

Jo no he elegit RUINA he elegit TRIPARTIT, he elegit defensar als valencians, tot el que està passant de corrupció, de sobres és un simple recordatori de que tenim que estar alerta i que som governats per lladres, corruptes i incompetents que van camí de privar-nos dels nostres drets més bàsics, d'anar cap enrere en lloc de progressar i de donar una vida digna només a qui té diners (Com explicava també Clara Dies).

Tot este canvi està en les nostres mans, ho fem possible?