valencia--644x362

Pareix que la gent jove ha sabut organitzar-se i esta lluitant per el seu futur. Recorde ara eixe lema punk "No Future". La teoria del No Futur sorgeix quan els grups de joves veuen que el seu futur és negre, falta d'ocupació, l'alt preu de l'habitatge i la falta d'oportunitats fan que aquests grups es rebel·len contra tot l'establit, així com al futur idealista que se'ls proposa als joves. És a dir, la #primaveravalenciana son simplement joves que es neguen a seguir l'estil de vida proposat.

Les retallades en sanitat i educació fetes per la dreta ens fiquen contra les cordes. L'estat del benestar que tant ens a vendre Aznar esta siguent dilapidat per el seu deixeble Rajoy. No dic que des del PSOE ho hagueren fet millor ja que durant aquests ultims 8 anys no han menejat un dit per a durendavant iniciatives per a crear un bon futur per als nostres joves. Em recorda això de "mateix gos diferent collar".

Durant les manifestacions realitzades per els estudiants hi ha hagut una repressió policial brutal on la Delegada del Govern, Paula Sanchez de León, no ha estat a l'altura de les circumpstàncies. La policia ha actuat com si els joves del nostre País siguen "l'enemic". Per això en la manifestació multitudinaria anava encapcelada per un pancarta "SOM EL POBLE, NO L'ENEMIC". Els joves i les joves valencians han articulat una protesta des de les seues armes, el llibres, intentant tindre un futur per a ells i elles.

La #primaveravalenciana ha de continuar, perque tenim que estar ahí davant lluitant per els nostres drets, i que les noticies que apareixen diariament com es el cas de hui "Nou cas de corriPPció a València, el director general de cooperació de la Generalitat Valenciana detingut per la policia, acusat de malversació de fons públics i frau fiscal" no ens faça indiferents, si no, que ens ajude a mantindre la flama de la lluita en peu. Jo estic preparat, i tu?