Quan Pere propossa parlar de Mariano “Nanoniano” Rajoy vaig dir serà broma!? Perque este tampoc me'l crec!! Per això farem un repàs d'hemeroteca, que és “muy perra”!

Prestige. Del vaixell enfonsat, Mariano Rajoy, llavors vicepresident primer del Govern d'Aznar i ministre de l'Interior, va dir que eixien "unos pequeños hilitos como de plastilina". Els xicotets 'hilitos' es van convertir en 125 tones de fuel diàries. Potser la seua falta de càlcul explica que assegurara: "La marea (negra) no va a arribar a les Ries Baixes". Nyas coca!

Fabra. Don Carlos. Mariano Rajoy, va declarar que el expresident de la Diputació de Castelló (PP), Carlos Fabra, és "un ciutadà i un polític exemplar". Tic Tac.

Canvi climàtic. Mariano Rajoy, ha restat avui importància al canvi climàtic al·ludint a un primer seu, catedràtic de Física de la Universitat de Sevilla. "Jo d'aquest assumpte sé poc, però el meu cosí supose que sabrà. I llavors va dir: 'Senta, he portat ací a deu dels més importants científics del món i cap m'ha garantit el temps que anava a fer matí a Sevilla'. Com algú pot dir el que va a passar en el món dins de 300 anys?"

'la niña de Rajoy'. Mariano Rajoy va dir allò de “Van a subir los chuches”, i després va pujar ell l'IVA de tot, les tases universitaries, etc, etc... “Yo no soy como usted. (…) Le subió el IVA a la gente y no lo llevaba en su programa (…) Yo lo que no llevo en mi programa, no lo hago”.  Açò és el que deia per novembre de 2011, després ja sabeu el que ha passat “El Govern de Rajoy imposa una pujada l'IVA del 18 % al 21 %”.

Plasma. I on quedà aquest estat quan Rajoy tornà a comparèixer en una televisió. Si, el PP tornà a convocar als mitjans de comunicació per a veure la intervenció del president davant la Junta Directiva del partit des de la sala de premsa.

I si, Rajoy diu que no hem sigut rescatats, i els diners als bancs, a Bankia? Això com és diu?

A quin Rajoy ens creguem, i per cert, Rajoy és actualment el president del Govern. Comprensible?