Compromís ha presentat el seu proces de realització del programa electoral així com les accions per a poder participar de manera activa en la construcció d’una ciutat més habitable.


image


Teress Garcia ha presentat PARTICIPA una aplicació web de caràcter nacional on els ciutadans poden afegir les seues propostes o denúncia tant per al programa de la generalitat o als local. En el cas de Sagunt a http://ift.tt/1EAVrPn on també d’una manera transparent és pot mantindre un debat sobre les propostes.


També varen contar amb Alberto Zaragozà advocat que va explicar els problemes de les associacions per complir la nova reforma fiscal. Una reforma fiscal que obliga a dur una contabilitat exahustiva i que implica tributar per les activitats economoques, com pot ser la venda de loteria o material, a un 25% d’impost.


El debat del públic va ser molt intens i tots arribaren a la conclusió que el PP i Montoro volen dilapidar l’associacionisme en la societat. En este sentit Quico Fernandez anunciava que el cil-lectiu de Sagunt presentarà una moció al respecte, així com accions al Congrés dels Diputats.