DSC_3219

Quico Fernández és recolzat per el 95,5% dels participants en les Primàries de Compromís a Sagunt. Amb una participació del 62% en aquest àmbit de votació l’actual portaveu conta amb 426 vots per afrontar així, amb més pes que mai, unes eleccions locals que han de provocar un canvi en l’Ajuntament, provocant un canvi de mentalitat apostant per els temes socials i públics, apostant per les persones per davant de qualsevol altre.


Per a Asun Moll, secretaria local de Compromís per Sagunt, “s’ha demostrat el poder de convocatòria de Compromís a Sagunt ja que hem estat per damunt de la mitjana de participació global de tot el territori amb un 74%. La Mesa electoral de Sagunt amb 813 participants era una de les més grans dins de la provincia de València”. En este sentit Asun Moll vol donar les gràcies als militants i simpatitzants “per la implicació i el bon treball realitzat, tant en la seu de Sagunt com en la seu del Port on també s’ha instal·lat una mesa per a que que els habitant del nucli portenc pugueren exercir el seu dret de votació”. Per a la lider de la formació nacionalista aquestes primàries han deixat clar que “Quico Fernàndez té un recolzament espectacular i podem afrontar d’una manera més dinàmica i decidida l’assalt a l’alcaldia de Sagunt”.


Per altre lloc, la ciutat de Sagunt ha donat suport a Monica Oltra, amb un 63% dels vots, i a Enric Morera, amb un 83% dels vots, per a que encapçalen la llista de Compromís per la provincia de València, una llista que segons les últimes enquestes podria tindre fins a 7 membres de representació, que serà ratificada pròximament pel Consell General de Compromís i on la saguntina Teresa García anirà en el lloc número 9 després d’haver sigut la més votada a la mesa de Sagunt seguit de Jordi Juan i Lluis Planes.


IMG-20150131-WA0011 IMG-20150131-WA0009