Que raro que en els assasinats del setmanari Charlie Hebdo no haja eixit cap il·luminat diguent que hi han dos vies d'investigació  i que tot apunta que ha sigut ETA. També és raro vore com la dreta espanyola encapçalada per Mariano Rajoy defensa la llibertat d'expressió a França quan ací fa una llei mordaça deixant sense llibertat a la gent per manifestar-se lliurement, coherència?. També és raro vore com en aquest cas no sols el trio de les Açors han estat en París defensant l'estat republicà francés si no que tots els mandataris europeus. Que raro no vore en les portades de El Mundo, ABC, El País, La Razón etcètera açò de que si França té 66 milions d'habitants i sols uns 4 milions s'han manifestat a França hi ha 62 milions de jihadistes com fan diguent això de la majoria silenciosa.


Esta seria una part, i imagine que amb l'humor que caracteritza a Charlie Hebdo em permet poder parlar de la masacre ocorreguda a França d'aquesta manera. La Gihad no és més que la equiparació de la guerra santa católica fa uns segles, o com en les diferents religions tenen, açò de la guerra santa, en els seus catecismes allò de defensar la seua terra hi haja guerra o no dels atacs de gent de fora "no es podrà negar als governs el dret a la legítima defensa" en paraules del catecisme catòlic o "la guerra per manament" en el judaisme o el que ara esta en boca de tots la gihad en boca musulmana, el mot gihad és un substantiu que significa "lluita" o "resistència".


Un altra cosa son els fundamentalistes que hi han en cada religió, els cristians, musulmans, hindús, jueus, tots tenen grups fundamentalistes que no representen el total dels membres que practiquen eixes religions. Tots aquests fundamentalisme van cap al mateix lloc aconseguir un "camí de santificació"... açò hi ha que analitzar-ho i ací hi ha que tallar el problema d'arrel, perque gent amb seny, trellat, estudis, etc, arriben al fundamentalisme?