gerenciapuerta

Hui al Ple Municipal hem aprovat per unanimitat l'acord de l'Ajuntament de Sagunt amb ArcelorMittal per a fer possible que la Gerència siga de titularitat pública.

Encara que la hemeroteca sol ser la "madre de la ciéncia" o no era així? Podem vore una notici de 22 de setembre de 2009, publicada per le Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament "“Hemos pasado del slogan Gerencia pública ya, a poder decir que la gerencia es pública”, esto es lo que ha afirmado el Concejal de Planeamiento Urbanístico, Sergio Muniesa, acompañado del Concejal de Disciplina Urbanística, Manuel González"

Açò vol dir que en 2009 la Gerència ja era pública, i que hem votat hui, que hem fet hui els regidors. Jo he llençat un tuit que deia "
Ara diu @pacovillarmasia que ara conseguirem la #gerenciapublica i.de.titularitat municipal, @SergioMuniesa això no era així, o això deieu?" i durant el debat Sergio Muniesa ha dit que ja era titularitat pública, i a continuació Villar ha afirmat "vamos a conseguir que sea pública y definitivamente pública" o el que és en mateix la Gerència ha sigut pública en diferit.

Però cal apostar per una GERÈNCIA PÚBLICA.

L'objectiu és que la Gerència siga de titularitat pública al servei dels ciutadans i que no es privatitze per parts, a més d'aconseguir la implicació de la Generalitat Valenciana, ja que l'Ajuntament no compta amb suficients recursos per a assumir la gestió. Però per això cal un procés de participació ciutadana on cadascú digam la nostra i aportem idees per a la Gerència, comencem?

QUE FARIES TU EN LA GERÈNCIA?