gerencia-qco-tre-lbrt

El grup municipal de Compromís de l’Ajuntament de Sagunt ha confirmat que està a favor de l’acord entre l’empresa ArcelorMittal i el Consistori per a aconseguir la titularitat pública de la Gerència, per la qual cosa va a emetre un vot favorable en la sessió plenària que se celebra avui.


Així ho confirmava el portaveu de Compromís en l’Ajuntament, Quico Fernández, que insistia que “el partit actua des de la responsabilitat i defensa l’interès general, ja que l’esforç econòmic ha sigut molt important per part de l’Ajuntament. La inversió realitzada és especialment rellevant, tant pel que fa al cost de la gestió del PAI que ascendeix a més de 5 milions d’euros, com a les inversions realitzades en la Gerència ja siguen o no prioritàries, que s’han xifrat en més de 4 milions d’euros. Per açò, no es pot permetre que les inversions es perden”.


Un altre punt important que recolza el vot favorable de Compromís és que “l’acord és favorable per a l’Ajuntament”. No obstant açò, des del partit es manifestava que “cal assenyalar la nefasta política del Partit Popular de Sagunt i de la Generalitat, ja que des del govern de Zaplana es va prometre adquirir la Gerència íntegrament i finalment, no es va adquirir ni un metre quadrat. Per tant, aquest assumpte ha resultat ser una estafa electoral del PP”.


A més, des de Compromís s’explicava que “pel que fa a la sentència de la Gerència, l’Ajuntament i el PP han ocultat deliberadament la seua resolució, que declarava nul el PAI i la reparcel·lació, ja que el passat 4 de desembre de 2014 es desestimava el recurs de cassació que va presentar l’Ajuntament, perquè no era admissible i mancava d’argument legal”. En aquest sentit, Fernández qualificava l’actuació de l’Ajuntament de “opaca i il·legal”.


D’altra banda, el portaveu de Compromís explicava que “si el jutge accepta l’acord, l’objectiu és que la Gerència siga de titularitat pública al servei dels ciutadans i que no es privatitze per parts, a més d’aconseguir la implicació de la Generalitat Valenciana, ja que l’Ajuntament no compta amb suficients recursos per a assumir la gestió. A més, no cal oblidar que el procés judicial és el que ha provocat la inhibició de la Generalitat”.


Font elperiodicodeaqui.com http://ift.tt/1yd7rm1