setmanasanta
Fa uns dies vaig fer un tuit "L'arquebisbe Cañizares és aquell q va comparar pederastia dins l'esglèsia i l'avortament, llevant-li ferro pq hi havien més avortaments" seguit d'un altre "#cañizares per coses com aquesta http://elpais.com/m/diario/2009/05/29/sociedad/1243548004_850215.html … vaig deixar fa molt de temps de creure en la institució de l'esglèsia #cristia".

Açò em va fer reflexionar sobre l'institució de l'esglèsia, la presenciá de creients a Compromís i com des d'aquests més de 10 anys de militància no he tingut cap problema em poder barretjar la lluita nacionalista i d'esquerres i les meues creences religioses.

Recorde al 2011 quan en una processó de Setmana Santa Saguntina la Consellera Bonig em deia però eres de Compromís i confrare? I al cap d'uns minuts tornà i em preguntà en serio? i a València ho saben?

Pense que açò és un dels pilars més forts que té Compromís la diversitat dins de la organització i açò ens pot fer tindre més visions que ens ajuden a poder governar d'una manera diferent per a tots.

Que en penseu?