Coses que passen. L'ébola arriba a Europa, en un contagi fora d'Àfrica. Podriem començar a vore de qui és la culpa, que si els protocols d'ébola a l'estat espanyol s'han acomplit bé, si estem preparats per a aquestes epidèmies i / o pandèmies... Podriem parlar de que si Ana Mato no ha fet el que tenia que fer com a Ministra de Sanitat, però seria tornar als mateixosa debats que han tingut a la televisió durant setmanes.

Jo quan em ve al cap la paraula ébola, em ve la pelicula ESTALLIDO, una película que parla de que l'exèrcit dels Estats Units arrasa un campament del Zaire en el qual un virus mortal semblant a l'ébola estava acabant amb la població. El que es pretenia amb aquesta mesura era mantenir el virus en secret i, al mateix temps, impedir que es propagara. El que no estava previst era que un petit mico, portador del perillós virus, viatjara en un vaixell des del Zaire a EUA El pànic es deslliga quan es descobreix que tots els que que han estat en contacte amb el simi comencen a mostrar els primers símptomes de la malaltia. Però això era sols una pelicula, i amb l'èpica americana tot va funcionar correctament, i com d'una Guerra Mundial Z és tractes tot acaba com les roses. Igual a algú del govern espanyol vullguera que forà així, però no!

El que ha passat ací es que hi ha una auxiliar d'enfermeria Teresa Romero, amb la bona feïna que fan aquestes professionals, ha tingut el virus i l'unica culpable és ella, han sacrificat al seu gos Excalibur per que si, als diaris de la meseta ja l'havien matat, soterrat, cremat i tot alló que és fa amb un cadaver, i no han rectificat, igual que tots els comentaris de les xarxes socials i televions, junt als comentaris del PP, la culpa del MAQUINISTA! Eixa és l'Espanya que tenim, la culpa als professionals i els polítics i dirigents res de res.

Ara quan llig la paraula ÉBOLA hem ve al cap que Teresa Romero té un analísi on diu que el virus ja no està al seu cos, i que fa 45 dies que a Nigeria no hi ha cap cas d'ébola. AL final tot va per el bon camí, o no?