Supose que si jo haguera sigut escocés haguera votat #YES al referéndum de la setmana pasada, crec que ho tinc claríssim. Però sent com sòc valencià i espanyol encara que no ho senta, però al DNI ho fica per arar, em sent dessolat per la poca democràcia que s’exerceix des del govern central i més concretament per la negativa del govern de Rajoy de poder fer un referéndum a Catalunya. James Cameron, que no és de la meua devoció la veritat, ho té clar i així ho ha publicat en el seu tuiter, el referéndum a Escòcia és tenia que fer per democràcia, pur i dur, sense entrar en valoracions.

Passara el que passara en aquest cas la victòria del a democràcia és un fet irrefutable i això és un espill en el que ens tenim que mirar per a traure les nostres pròpies conclusions.

És el cas de Catalunya semblant a Escòcia, quins paral·lelismes podiem tindre i traure? És factible una Catalunya independent? Seria el poble català concient d’allò que s’està votant is els deixen? És posible que un govern tombe una llei aprovada per el 84% del parlament català? Que diran els diaris? Per que no ens enganyem ací hi ha un juit paral·lel als mitjans de comunicación i que fan d’una simple consulta una cosa més bé partidista!

El Partit Popular perque no ha prohibit la consulta per les prospeccions petroliferes a Canaries? No és també una consulta? No diuen que no és poden fer? O tos moros o tots cristians com diuen els majors, si fem una política a Catalunya també cal fer-la a les demés autonomies.

El Partit Popular s’està cobrint de glòria, la Consulta, la Llei de l’Avortament, els coles que no fan, les ajudes que no és veuen, etc, etc, per tot açò jo també votaria #SI i vosaltres?