Com sempre hem defensat i ho portavem en el nostre programa electoral Compromís sempre ha defensat que cal millorar les infraestructures de la nostra ciutat fent que l’arribada del tren a Port de Sagunt siga un èxit. En este sentit Albert Llueca destaca que “durant els anys que hem tingut representació al Congrés dels Diputats hem anat demanant dos accions en aquest sentit, la primera l’estudio en la inversió de la millora de la linea Terol-Sagunt, l’accés a  Port de Sagunt i una estació intermodal a Parc Sagunt, tot açò amb una inversió de vora 2 milions d’euros i constantment, després d’haver sigut aprovades en el Ple de Sagunt, han singut tombades a Madrid per la majoria absoluta del Partit Popular”


Tren o tramvia la solució


El nostre grup a les Corts Valencianes va presentar una PNL instant la Conselleria d’Infraestructures que tinguera en compte un tramvia de l’estació de Sagunt fins a la platja. Quan Quico Fernández era regidor d’urbanisme ja es va tenir en compte esta
possibilitat a l’hora de dissenyar el trajecte.


La idea d’un tramvia que no sols unisca el Port amb l’estació sinó que a més arribe fins a la platja és una de les principals formes de vertebrar la ciutat. La idea d’una estació de ferrocarril que arribe al Port de Sagunt no sols no era realista sinó que a més era inviable, segons fonts d’ADIF.


Compromís sempre ha apostat per projectes que faciliten la mobilitat dels ciutadans de forma sostenible i que favorisquen la integració. El nostre concepte de ciutat implica que tots els veïns i totes les veïnes tinguen accés als mateixos serveis en igualtat de condicions, ja siguen els de caràcter municipal com els que depenen d’altres administracions.