Fernandez: “Muniesa està malvenent les propietats municipals per pagar-se la campanya electoral”. El PP de Sagunt sembla que ha decidit aplicar la política econòmica de balafiament i expol·li de les administracions públiques que els seus companys de la Generalitat saben fer tan be, al propi ajuntament de Sagunt.


Els preus de licitació de les parcel·les del SUP II que actualment es troben en procés d’adjudicació són un autèntic escàndol i un exemple de balafiament dels recursos públics. En aquest cas, terrenys i solars municipals estan malvenent-se per obtindre liquiditat de forma ràpida i poder continuar amb la campanya electoral del Sr Muniesa.


Concretament, les parcel·les de sol, fins ara públic estan eixint a la venda a un preu de 239 €/m2 per a sol residencial, quan a nivell privat, i es pot acudir a qualsevol immobiliària a comprovar-ho, en eixa zona els sol residencial està venent-se entre 400 i 500 €/m2.


“El comportament del PP és absolutament irresponsable i irracional, ben lluny del sentit comú, encara que ben prop de les seues tesis neoliberals de privatitzar per als amics a un bon preu tots els bens públics, en aquest cas, el part del Patrimoni Municipal del Sol” indica Francesc Fernandez “És inadmissible que realitzen una ponència de valors cadstral desfasada que apliquen a la ciutadania per cobrar més impostos i que després, de manera hipòcrita per al propi ajuntament es dediquen a malvendre les propietats de tots els saguntins i saguntines, per baix del preu de cost” continua Fernandez “esperem que al menys tinguen la decència de negociar amb els que volen adquirir eixos terrenys, que tant l’impost sobre transmissions i les plusvàlues, que s’estableixen en funció del valor cadastral, corren a càrrec del comprador, encara que ho dubtem molt” conclou el portaveu nacionalista.


El PP es veu fora del govern i està hipotecant a futur i a la desesperada la gestió de l’Ajuntament, comprometent futurs pressupostos, comprant voluntats i discriminant els funcionaris públics i distribuint els recursos de forma que no es satisfan les necessitats de les persones, si no els interessos electorals del propi PP.