Després d’uns mesos obert els solars del SUP II ja estan tots plens de vegetació i no donen una bona imatge a la zona i més si considerem que durant aquest estiu han hagut plagues de rates i altres insectes al municipi.


Des de Compromís demanem que els solars municipals d’aquesta zona i la resta cumplisquen l’ordenança de solars no construits i que siguen els propietaris i l’ajuntament que valle i ordene els mateixos.


Albert Llueca destaca que “en aquesta zona hi ha molta gent jove que té fills xicotets i aquests van als parcs construits per l’avinguda que no estan en condicions, jocs infantils en mal estats i fonts taponades fent basetes en terra” també el nacionalista destaca “que al no estar els solars vallats poden haver problemes ja que estan al descobert els tubs de conexió amb els colectors així com deixalles de les obres” conclou Llueca.


Per altra banda Compromís també demana la posada en valor de la Casa de Noguera fent-la eix vertebrador d’una zona que actualment s’ha convertit “en el centre del nucli del Port i hem d’aprofitar açò per a dotar-lo de serveis i poder apropar el municipi als ciutadans i ciutadanes”DSC_1262
DSC_1263
DSC_1260
DSC_1259
DSC_1257
DSC_1256
DSC_1254