#MonicaEmRepresenta o podriem començar amb "jo també sòc Mònica Oltra", hui ha sigut un dia trist per a la democràcia al nostre País, i no, no ho dic per l'aprovació de la llei d'abdicació aprovada al Congrés dels Diputats, és un dia molt trist per la democràcia perqué el partit més corrupte d'Espanya a expulsat, durant un mes a Mònica Oltra de les Corts Valencianes.

Supose que tots pensareu que és una broma, doncs no, el Senyor Cotino ha silenciat a una repressentant elegida democràticament utilitzant el seu seient i impossant la seua llei, eixa que sols val per als que no son com ell, aqueslls que no son el PP, açò té un nom és la xenofòbia política que exergicen els populars, eixa por als que tenen enfront i que fan que utilitzen les institucions com si d'un cortijo és tractés.

És molt trist, la veritat, que el Partit Popular tinga una doble vara de medir i que no expulse als seus diputats imputats, que si han participat en l'expulsió de Oltra, o com no han actuat contra el diputat Camps, que segons podem vore al Canal del Ple de les Corts no sempre apareix per el Plenari i ahí el reglament és clar.

També m'agradaria saber quin ha sigut l'argumentació d'Alfredo Castelló per a expulsar a Mònica Oltra, m'agradaria saber-la per vore si ell també la va a aplicar en el Ple de Sagunt o continuarà mirant a un altre lloc quan els seus, si, si, els seus el PP i IP com a marca blanca popular fan de les seues. S'ho preguntaré al següent Ple.

La revolució que tenim davant té cara de dona. Entre altres amb Mònica Oltra, però també amb Ada Colau, Teresa Forcades i moltes, moltes, moltes més dones anònimes que fan del nostre País la seua lluita.

Duc uns dies pegant-li voltes a una cançò d'SKA-P, una que és diu "El Libertador" i ella la podem aplicar a Mònica Oltra, comenecem, "Entre miseria, hambre y desolación, en el fango alguien plantó una flor [...] Gritos de justicia, tierra y libertad vuelven a resonar [...] Ha comenzado una nueva revolución y esta vez avanza con convicción. Reforma agraria y justa redistribución, sanidad, cultura y buena educación, respeto y dignidad [...]", doncs bé, açò és el que representa Mònica Oltra, i el que ha ocorregut en les Corts es la prova de que Espanya pareix una democràcia però no ho és. Fent fora a Mònica, no conseguiran res. La revolució, el camí ja està iniciat. No podran parar el canvi.

#MonicaEmRepresenta i no podran davant d'un poble unit alegre i combatiu