Felip VI coronat. PSOE republicà. PSOE recolzant la monarquía. PSC sense lider. PSPV a Sagunt més lio que res. PP amb problemes. Al PP no li ha servit el Mundial. El tercio de Flandés, o quint de Falndes ha arrollat a La Roja que no la Nacional. Castellano a la delegació del govern. Mònica Oltra expulsada de les Corts per el corruptes. Pareix que plou al País Valencià. Gran festa de les trobades en Valencià. El 14J tot un èxit. Hi ha xiquets a Sagunt que tenen que menjar al menjador social. Els comedors escolars no s’obriràn. Les ajudes de la Generaliat Valenciana son molt poques per als problemes que hi han. La Diputació sols fà caritat amb els que tenen fam. El poble continua brut. La gent continua anant amb les cares baixes per problemes, treball, atur i si FELIP VI ha sigut coronat.

Encara penseu que la solució per a aquest país i estat és que continuem tinguent una monarquís embrutada per els escàndols? Eixa és la solució? Con a cortina de fum de Rajoy, val, ho acceptem. Però digueu-ho clar! Estem fent cortines de fum per a que els debats vagen cap a on nosaltres volem PP i PSOE (a partir d’ara PPSOE). Que serà el següent unes Olimpiades a Sagunt, #SAGUNT2024, on Froilàn siga l’abanderat de Sagunt. Ja tenim un peveter, la flama de SAGGAS, i tenim les obres a mig fer un pavelló poliesportiu enfront del cementeri, una pista per als 100 metres llisos al carrer major, i una infinitat de coses… però no! Estem preocupats per la coronació del rei! Felip VI per a alguns Felip V per a altres, ja que el Borbó de 1707 mai va ser coronat regne de València.

Que tenim que esperar de FELIP V? Doncs supose que serà un bons relacions públiques, per haver nascut on ha nascut i com tota la seua familia cobrarà per representar a Espanya. 7.775.040,00 €, que podriem fer amb eixos diners? A quantes famlies podriem ajudar? A Sagunt ens eixiria un nou Pla d’Ocupació.

Per a quan una República Valenciana…