Duc des d’ahir cantant està cançò d’SKA-P “Benvolguts innocents, una història us vaig a explicar el luxe és evident al castell medieval, explotant al poble sense saber que és treballar recaptant imposats per a poder parasitar. La seva majestat, el poble per a servir al rei la seva majestat, el poble per a complir la teva llei. Un jove vilatà que li agrada pensar pregunta interessat per què hi ha desigualtat? em vaig trencar les meves mans de tant treballar i el rei no dóna ni pal, viu dels altres. Sa majestat, el poble per a servir al rei. Sa majestat, el poble per a complir la teva llei. [...] Segueixen passant segles, segueix la tradició i el rei segueixen en el seu lloc agarrat a la seva butaca. els seus gens de realitzen poden privilietgiar que la seva descendència sigui nascuda per a regnar.”… i és ací on sempre em pare i dic, que hi han ciutadans, persones més importants que altres que tenen privilegis per la familia en les que han nascut? Que pasa que ací també hi han castes com en la India o altres països?


Al loro! l’article 57 de la Constitució espanyola estableix taxativament el caràcter hereditari de la Corona, i així, disposa, en el seu apartat primer, que «La Corona d’Espanya és hereditària en els successors de SM Joan Carles I de Borbó, legítim hereu de la dinastia històrica».0


Com veiem, no es diu res quant a la possibilitat d’abdicació en favor d’aquesta o una altra persona ni quant a la possibilitat de transmissió prèvia a la defunció i consagra l’herència com l’únic mecanisme previst per la Carta Magna, l’origen de la qual únicament pot donar-se mortis causa.


Cal repensar ara en un estat ja madur quin ha de ser el següent pas per al país. Pense que per a nosaltres, el País Valencià, el més convenient seria una república on tinguerem una veu propia i tinguerem el nostre propi dret a decidir. Volem decidir i diguem #referendumJa, volem ser un estat a Europa, i amb Espanya tal i com la coneguem açò és imposible.


El Rei plega, bon vent i barca nova.