Des de Compromís a sols 2 dies de l’inici de la campanya estival té la preocupació de l’estat de les nostres platges, més concretament denúncien l’estat deplorable a dia d’avui de la platja d’Almardà, “pareix que la previsió en l’acondicionament de les platges a brillat per la seua absència i tenim unes platges que si hui fora la revisió de les senyeres blaves no les passariem” explica Albert Llueca.


Tambè destaquen que “cal invertir en la regeneració de la platja i en adecuar-les al seu ús durant tot l’any si volem ser un referent de turisme de platja en la provincia de València” continua Llueca.


Des de Compromís destaquen l’abandó per part de l’Agència Valenciana de Turisme ja que “aquest any sols s’havia projectat una inversió de 18.000 euros quan abansberen més de 50.000 euros” continua el regidor nacionalista “s’han reduït les platges? s’han fet més xicotetes? doncs pareix que no i les inversions des de la Generalitat van caiguent”


Llueca destaca que “és necessàri tindre les senyeres Q i blava, i no cal baixar ara els braços, cal apostar i treballar durant tot l’any”.