La veritat que és prou complicat analitzar el debat electoral de les eleccions europees que van fer a La1, la televisió que paguem tots i totes. Un debat on sols varen participar dos partits #PPSOE. I on és va parlar de tot menys de política europea. Bé, també hi va haver un altre debat, dels que ara tenen presència al parlament europeu i els números dos del #ppsoe, veges tú!


Doncs bé! El que ha trascendit ha sigut allò del post debat, “Si haces un abuso de superioridad intelectual parece que eres un machista acorralando a una mujer”, colló! i que farà quan es tinga que reunir amb Ska Keller futura presidenta del Parlament?, o com li dirà a Angela Merkel, emulant a Mònica Oltra “Frau Merkel, wir haben die nase voll!” (“estem fins els nassos”), com és dirigirà a la resta de europarlamentaires? O sols parlarà, negociarà, debatrà i demés coses amb els homes?


Després Estebán Gonzalez Pons, que l’han enviat a Europa, supose perqué ací molestava, després de no haver sigut designat ministre, després d’haver estat en els papers de la Gürtel, etc, etc, va i trau un tuit d’elena Valenciano amb un comentari sobre Ribery! :S Açò de la política de pati d’escola crec que no va amb mi! En lloc de dir si mire “Lo siento mucho. Me he equivocado y no volverá a ocurrir” com va dir el Rei, doncs no continuen con el tú más i amb el “Chincha rabiña que tengo una piña con muchos piñones y tu no te los comes”.


 


Sigam serios! Un debat val per a poder DEBATIR! No fer argumentaris llegits, per això ja llegim blogs o els diaris del règim! Necessitem polítics reals i que parlen dels problemes de la gent! No que estiguen embuclats en un pervers “y tú más” constant.


Necessitem #DEMOCRACIAREAL per obrir un nou procés constituent europeu cap a una Europa de les Persones i dels Pobles més democràtica i transparent. El Parlament Europeu, la institució amb més legitimitat ciutadana dins de les institucions europees ha de tindre més poder. La democràcia no és un simple mecanisme formal d’adopció de decisions, sinó també la situació que es crea quan totes les persones se senten partícips de la vida social. O voleu l’extrem centre del #ppsoe?