No sé si he de escriure aquesta actualització o no. Supose que el que em deuria de plantejar és si vull fer-la o no.

Doncs bé jo també sòc #FallersComTu. Sols puc dir coses bones de Hugo Morte i Lorente. Hugo m'ha fet sentir les falles com les sentisc. Hugo m'ha dut al cor totes les il·lusions per tal de que les Falles de Sagunt siguen un referent. Hugo m'ha fet sentir-me lliure, creatiu, especial. M'ha deixat ajudar-lo, a ell i a la seua falla Falla El Mocador, en la creació d'un llibret referent a nivell autònomic. Hugo ha conseguit, des de la falleta, fer visible el món faller saguntí en tota València. La familia Morte m'ha fet sentir que lo important és el col·lectiu. Que allò que val és poder plantar un cadafal per xicotet que siga i que siga el premi que siga estar content per poder plantar una falla any darrere any. Hugo y jo compartim un estil de vida, un estil d'entendre les festes, les falles. D'entendre Sagunt i el seu entorn. Hugo és pare, amant i sobre tot FALLER. Jo ho tindria clar si fora el president d'alguna Falla i tinguera que triar al proper president de la Federació Junta Fallera De Sagunt..

Però ací no acaba tot. Al seu equip, perdoneu que no vos nomene a tots, té a gent a la qual li tinc un aprecí especial, pot ser perque m'agrada la seua manera de ser o de pensar, o perque crec que son pesos importants en les Falles de Sagunt, i han format aquesta candidatura Fallerscomtu.

M'agrada vore com Enrique Noverques Gil i Rosario Gomez Martin tornen a estar visibles en la Junta per tot el que representen i tot el que han sigut per a les Falles, ells i la seua familia. També m'agrada vore a ex Falleres Majors de la comarca, com Cristina Plumed Pérez, que no deixen de banda l'organització després de passar els seus anys. O com Nino Lopez Gil torna també a estar, en un paper no principal però sempre donant la seua mà. Paco Quiles Tudón un gran comunicador, li costarà arribar al nivell de Antonio José Fresno Sanchis, però segur que ho aconssegueix i pot aporpar les nostres falles a tot el mòn i poder aportar així un granet més en una festa d'interés turístic nacional. I per finalitzar, sé que em deixe a gent, m'agrada vore a Miguel Ángel Sánchez Aguilar i a Francesc Arnau Navarro junt a Hugo en aquesta aventura, ja que també m'han fet vore les falles des d'un altre prisma.

Vos desitge sort!