…estem en un destí turístic? Sabem aprofitar tot el nostre potencial com a comarca? Sagunt pot ser un referent com a destinació turística? S’està realitzant alguna cosa al respecte? Perqué les associacions de empresaris turístics estan en contra de allò que volen fer des de la regidoria de turisme? Sols és necessàri tindre presència en paper o cal apostar per les noves tecnologies? Sabem que anem molt enrrere del que van altres ciutats de l’estat espanyol en quant a turisme? Sabem que hi han millores en la innovació i tècnica per a mostrar el nostre Patrimoni i que Sagunt, i la seua comarca, encara van a anys, segles, llum? Sabem que a Sagunt hi han més de 10 monuments BIC? Saberm que els 50% dels monuments, declarats Bens d’Interés Cultural, estan en ruïna i necessiten de millores per a poder ser mostrades al gran públic? Saben que no hi ha inversió privada en les accions que tenen que vore amb el patrimoni? Saben que no existeix una fundació a nivell local o comarcal que s’encarregue de poder fer del #campdemorvedre un destí turístic de primera qualitat? Saben que a Sagunt hi han Plans de Dinamització del producte turístic guardats en caixons? Saben que no hi ha una marca de ciutat #marcasagunt en quant a turisme és refereix? Saben que la diputació aposta per guies virtuals obsoletes i dels anys 90? Saben que en les majors aplicacions mòbils com per exemple @FieldTripApp no tenen res d’informació de la nostra comarca?


Aquesta és la realitat tenim una ciutat, Sagunt, i una comarca, El Camp de Morvedre, desaprofitada turísticament parlant, necessitem un Pla per a poder dinamitzar tot allò que té que vore amb el turisme i el necessitem ja! Necessitem poder apropar el patrimoni als visitants, devem de demanar la titularitat del Castell i el Teatre Romà a Sagunt, i recuperar espais que ha nsigut importants, com el Palau dels Duc de Gaeta, per exemple, i apostar per #campdemovedre com a producte.


#campdemorvedre pot ser un referent, fem-ho! Però iniciem primer tenint socorristes en les nostres platges en Pasqua, seria un gran avanç…