I tornem a parlar de primàries una volta Ximo Puig haja guanyat al faurenc Toni Gaspar en un resultat poc apretat, 'el aparato' ha guanyat per el doble que el nou valor del socialis...bla bla bla bla...

Vamos! Que s'ha complit tot el que tots sabiem, que el PSOE continua a la deriva des de les ultimes eleccions. No pareix que remonte però vorem a vore que passa amb les eleccions autonòmiques amb un candidat que no està a les Corts, bó açò és habitual al PSPV ja va passar amb Alarte i majoria absoluta del PP de Paco Camps (leasé com Forest Gump).

Però el que més m'ha agradat ha sigut un cartell durant les primàries que apareixa Toni Gaspar i 'el aparato' i ficava "Caminando entre dinosaurios", la veritat que el vaig vore i em va pareixer una genialitat! Però pensant-ho bé la veritat que no tinc molt clar això de qui seria el dinosaure. No recorde des de quan Toni Gaspar està en política, una any, dos anys... o fa ja molts anys... doncs deuriem dir que dinosaures del jurasic caminat entre triasics, no?

He tirat en falta alternatives, cares no vistes, persones anònimes que donen la cara en política i no sols les families clàssiques socialistes jugant a vore qui vol més al seu pare, el PSOE, com si fora una rinya entre germans, jo més, no jo més, no jo més...

També he tirat en falta una dona en les primàries, no aboga sempre el PSOE amb la igualtat, que diria Bibiana Aido en aquest cas? Doncs com diuen la dona del Cesar ha de ser-ho i aparentar-ho, no?

Jo en Compromís participaré a unes primàries a les europees on s'han presentat 12 candidats, i una vintena de persones per a formar part de la llista. Al 50% en gènere. Alguna cosa s'estarà fent bé!

I deixe per a un altra quines van ser les primeres primàries de la història, pista zelotes.