és temps d'Europa, això és el que vaig plantejar començant el 2014. Les eleccions al parlament europeu son decisivies per al País Valencià, per això m'agradat poder participar, votar, a les primàries de Coalició Compromís d'una manera lliure i que gent del meu entorn també puguera per una banda presentar-se i per altra votar.

M'agradat tindre a molts candidats per votar, això vol dir que Compromís està més viu que mai, que entre tots i totes podem fer alguna cosa gran!

Jo em vaig plantejar una cosa a l'hora de votar, dur la veu valencianista a Europa i en femení! Així que la meua elecció va ser clara Isabel Martín, Joana Pascual, Reis Gallego, Monica Alvaro, Anna Climent, Dolors Ripoll, Anna Perpinya, Luz Monllor i Pilar Calpena...

Però també cal donar l'enhorabona a Jordi Sebastià Talavera per ser el nostre candidat en encapçalar la llista a Europa.

I sobre tot m'agradat vore la participació, ha sigut una gran experiència i que de segur que ens duu bons fruits de cara a les local i autonómiques.

Sort i #aEuropa!