Supose que Kiko també habrà ficat com a primer propòssit de 2014 eixir a correr, o això que diuen running ara. El nostre amic comú Gabi Gaspar sempre diu que si et ciudes un poc la vida et serà millor. Així que jo, almenys, he decidit cuidar-me un poc, fer “running” i mirar les coses d’un altra manera.

En quant a la política he decidit obrir més espais per al debats amb els veïns i veïnes, així que el meu blog http://llueca.compromis.net estarà més actiu que mai. I el propòssit principal de 2014 serà: trobar feïna! no vull estar més #lunesalsol com en la película, i perque ho explique ací, doncs molt fàcil, és difícil trobar feïna quan eres regidor per dos motius molt importants per la disposició d’horari que has de tindre i perque ningú vol un polític treballant per a ell. Aquest segon punt també podria ser un propòssit per a 2014 netejar la imatge dels polítics, almenys al nostre municipi, per tal de fer vore a la gent que som un més i no “mostres” com pensen alguns!

I sobre tot el propòssit de l’any serà fer-li la vida més comoda a tots els veïns i veïnes, i poder dibuixar un horitzó de vida digna per a totes i tots. Eixe ha de ser el nostre camí, aconsseguir que el dia a dia de les persones que viuen en Sagunt siga cómode, des de la persona que ha d’anar aserveis socials, o la persona que ha de fer un escrit al SAIC, o la persona que no sap com fer una reclamació o una petició, ahí tenim que estar ja que som servidors públics i tenim que complir eixa missió.

Pel que fa al món pense que enguany és el temps d’Europa, tenim unes eleccions europees al maig que decidiran el rumb de la Unió, així com espere amb ansietat el referendum d’Escòcia per al novembre, així com la consulta de Cataluña per vore que ens pot deparar el 2015.

Però tornant a casa, la idea principal he de ser poder donar treball a la gent que ho esta passant mal i poder oferir els serveis de proximitat que se necessiten. Feliç 2014!