Hui he estat a l'acte d'homenatge a les persones jubilades enguany a l'Ajuntament de Sagunt. Enguany hi han dos persones que a mi, en aquests 2 anys, m'han ajudat a començar a saber la dinàmica de l'Ajuntament i on estava tot, i per altra banda m'han acompanyat en els meus dijous a la Tinença d'Alcaldia.

No sé, ni ho recorde ni ho intente, quan de temps conec a Hervás, un amic de la familia el qual, com a conserge de l'ajuntament, els meus primers dies, i mesos, en l'Ajuntament em va ajudar a saber on estava tot i si necessitava alguna cosa enseguida m'ho solucionava, el tiraré a faltar la veritat eixa veu diguent "Llueca!".

Per altra banda Salas el policia que durant els meus dijous a la Tinença d'Alcaldia, al despatx que tenim compartit amb ells per a atendre als ciutadans, intercanviavem històries i maneres de pensar i funcionar, també el tiraré en falta.

Ara vos toca gaudir de la jubilació!

Sort!