Vora un centenar de persones ens han acompanyat per a cel-lebrar els primers 30 de representació nacionalista a l’Ajuntament de Sagunt quan Gaspar Oron va ser escollit per els saguntins i saguntines per a formar part de l’Ajuntament.

L’acte va contar amb un homenatge a tots els regidors que ha tingut la UPV, BLOC i Compromís a l’Ajuntament des dels actuals Albert Llueca, Cristina Rodríguez, Teresa García, Quico Fernández, Manel Civera, Enric Ariño i Gaspar Oron. No varen poder assistir Teresa Alegre i Paco Agües.

L’acte també contà amb la presència dr Pere Mayor históric dirigent nacionalista que va entregar l’insignia del BLOC als més veterans Octavi Torrent, Manel Civers, Fede Aznar, Carlos López i Ramón Garcia a t8tol postum. Tancà l’acte Enric Morera augurant noves conquestes nacionalistes en les properes eleccions.

Personalment jo vaig destacar ja no tan sols als regidors i regidores, i els militants que han anant faltant al llarg d'aquests anys si no als secretaris local, en la sala teniem a Carles López i Nuria Marzo per exemple, ja que ells han sigut qui han dinamitzat el col·lectiu per arribar on hem arribat.