...una volta que pareix que les aigües s'han calmat podem parlar del tema inclús analitzar-ho.

Una veïna Kivi Osma em feia esat reflexió en un fil de Facebook "Inés del Río, 24 asesinatos, sale de prisión tras 26 años. Mas actual que este, "que barato sale matar en España" Lo primero que me a venido a la mente a sido mi amigo asesinado en Hipercor, el cual no pudo conocer a su hijo aun no nacido. Que se le co..."

Jo no entre a qui van a deixar sense aplicar-la o no. Jo sempre defendre els Drets Humans, m'agraden les resolucions o no. És important analitzar quin es el Codi Civil espanyol i el codi penitenciari, i cal fer que TOTS siguen iguals davant de la llei i cumplint les seues condemnes, o almenys és el que diuen les normes actuals de l'Estat.

Em sorpren vore al PP anant a les manifestacions contra la senténcia del Tribunal d'Estrasburg on sols diu que Espanya incompleix els marcs actuals dels Drets Humans i no fan res al parlament espanyol per tal de poder canviar les normes que ells han fet i votat.

Esta és la doble moral del PP, el doble rasero. I això és el que podem analitzar. Les victimes han sigut utilitzades des de fa molt de temps i ara hi ha que tornar els favors. Recorde en campanya electoral, quan li digueren a Mandina que ell no valia com a victima perque no era de les seues, que cadascú traga les seues conclusions.