...bé si que tenim alguna cosa que celebrar, el dia 12 d'octubre és el dia de la Resitència Indigena contra la colonització i explotació espanyola de tota América Llatina. Al 1492 l'exercit “espanyol” va provocar una de les masacres més gran que han hagut al món, encoberta en una colonització, algú li pasa per el cap això de que ells no necesitaven ser descoberts? Els indigenes ja eren una civilització i l'única cosa que varen fer els espanyols va ser matar als homes, violar a les seues dones i apropiar-se de les seues terres.

El 12 d'octubre és el dia de la Hispanitat, si eixa invenció per substituir el dia de la “Raza”... s'enrrecordeu com abans és feien eixos especials a la tele on podiem vore a las Mama Chicho com a fil conductor d'allò que ens relaciona amb América Llatina? “Pan y Circo” que tant li agrada donar als espanyolistes. Doncs bé des de fa uns anys este 12 d'octubre, dia de la Resistència Indígena, és celebra una desfilada militar, enguany a Barcelona, on podem, poden, gaudir de totes les novetats de l'exercit... amb un pressupost de 5.742,94 millones d'euros, algo más que els de Sanitat 1.907,60 milions i Educació 2.662,97 milions junts (això si el d'Educació també té Cultura i Esports dins d'ell).

Fem l'exaltació de l'exercit quan el Govern central està retallant en Educació, Sanitat, Dependència, i som capaços d'exaltar-ho davant de la gent que ho esta passant malament i decidir fer-ho en Catalunya, una provocació, que està lluitant per el seu dret a decidir i constantment els militars del régim, que encara queden, volen que els tancs passen per les Rambles dia si dia també per tindre controlat el “tinglao” com ja van fer els espanyols quan varen massacrar l'Amèrica Llatina fa més de 500 anys.

Nosaltres els valencians si que tenim que celebrar el 9 d'octubre una jornada de lluita i reivindicació per la nostra pròpia identitat nacional i en contra de la imposició de la identitat castellana que duguem arrastrant durant tant de temps. En 1707, 25 d'abril, els castellans ens varen robar la nostra identitat com a poble i per això no tenim #ResACelebrar el d'12 d'octubre. La Hispnaitat és un invent per tal d'amagar les matances que durant anys han fet els castellans i ja hi ha prou de complacència. Acció directa contra l'espanyolisme! Res a Celebrar!

--