Si, hui he estat alterat en les dos comissions.

En la primera demanava poder parlar amb els empresaris abans de fer una ordenança... al final ho he aconseguit. Per altra banda m'he negat a preguntar les 17 preguntes que duc fent durant any i.mig perque estic cansat que no em contesten o que siguen mentires.

En règim interior la cosa també ha continuat igual de calent, al principi no em volien entendre el que demanava i després han marejat, la qüestió una ordenança de becaris que la podem fer bé serà descafeinada.

Després hem parlat del #plaocupacio i en precs i preguntes he demanat explicacions amb un "QUE COÑO ES ESTO" i demanant que go canviaren per COJONES per bo.ser sexista. Doncs bé els projectes TIC del pla d'ocupació hi han projectes que és suposa que ja estaven iniciats i altred que mai anaven a passar per informàtica, tal i com van dir en Comissió al juny, doncs bé eixos projectes ara han anat per informàtica i no em deixen dir-los que son uns mentirosos que l'explicació que em donen és més que suficient.

Menya mal que tots no fem la mateixa política